به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مردم نیوز، حجت الاسلام و المسلمین ترابی امام جمعه رباط کریم در خطبه های نماز سیاسی و عبادی این هفته شهرستان رباط کریم بیان داشت:شخصیت یگانه ی حضرت فاطمه زهرا(س) در ابعاد سیاسی،اجتماعی و جهادی ، شخصیتی بسیار ممتاز و برجسته است و همه انسان ها باید از زندگی کوتاه و پر بار او درس بگیرند مخصوصاً درس حمایت از حق و ولایت و مبارزه با جریان تحریف .
وی افزود:فتنه سال ۸۸ جنگ احزاب علیه پیامبر و مسلمانان را در اذهان تداعی می کند که دشمنان و مزدوران داخلی شان آمدند تا به خیال خام خود برای همیشه نظام اسلامی را از سر راه بردارند و از هیچ جنایتی ابا نکردند.
امام جمعه رباط کریم گفت:ملت حسینی و امت عاشورایی ایران با حضور گسترده و حماسی خود در صحنه تمامی توطئه ها را خنثی کرده و طومار فتنه و فتنه گران را در هم پیچیدند
ایشان بیان داشت:یوم الله ۹ دی روز پیروزی بزرگ ملت ایران بر فتنه گران داخلی و خارجی است .
انتهای پیام/*